Hodnocení od našich zákazníků

Velice děkujeme našim zákazníkům za hodnocení, která zanechali, v emailech a v hodnoceních na Firmy.cz nebo na Facebookových stránkách na odkazu:  https://www.facebook.com/profile.php?id=100088943160810

Hodnocení našich produktů naleznete na portálu FAVI. (v zápatí stránky rozklikněte ikonu) 

 

 

Zde jsou některá z nich: 

Vybraná hodnocení

19.3.2024; Bedřiška L. (recenze z emailu, Facebooku a sms)

Chvála na kolegyni, která tvoří pro vás nádherné betonové nádoby, anděly a v tomto případě splněno originální přání: 

"Je úžasná ...s čím vším si umí poradit...... Děkuji mockrát" .

 a

Chvála na vyhotovenou betonovou dekoraci se zdobením: 

"Dobrý den, dekorace dorazila, je v pořádku, děkuji mockrát je úžasná!"

Paní Bedřišce za opětovný nákup také velice děkujeme, Eldeko

 

6.3.2024; Ludmila R. (recenze z Firmy.cz)

"Nádherná dekorace, profesionální a velmi příjemné jednání. Potřebovala jsem vyřešit nějakou úpravu v objednávce - vše proběhlo s velkou ochotou a rychle. Rozhodně doporučuji. Překvapil mě i milý dáreček k objednávce."
 
Paní Ludmile také velice děkujeme, Eldeko
 
 

13.2.2024; Vazbu sušené kytice se stabilizovanými růžičkami jsme úspěšně předali; děkujeme velice za projevenou důvěru.

Alena S. (recenze z WhatsApp)

"Kytice je překrásná, ještě jednou moc děkuji"

Paní Alence také velice děkujeme, Eldeko

 

7.2.2024; Markéta K. (recenze emailu)

"Dobrý den dnes jsem obdržela zásilku sochu Leonardo a přišla v pořádku moc vám za všechno děkuji přeji krásný den paní MK."

Paní Markétě také velice děkujeme, Eldeko

 

31.1.2024; Sabina K. (recenze z emailu a Facebooku) 

"Dobrý den chtěla bych moc poděkovat za pomníček . Je to opravdu krásná vzpomínka a bezva nápad . Jeste jednou moc dekuji"

 

4.1.2024; Alena K. (recenze z emailu)

"Děkuji Vám za dodání vánoční hvězdy,velmi pěkná, a přeji i já Vám
šťastný Nový rok a hodně osobních i pracovních úspěchů."
 
Paní Aleně také velice děkujeme, Eldeko
 

6.12.2023; Dana P. (recenze z emailu)

"Dobrý den, moc děkuji:) Dekorace jsou moc hezké, určitě od vás zase příště objednám:)"

Paní Janě také velice děkujeme, Eldeko

 

5.12.2023; Jana K. (recenze z emailu)

Dobrý den paní Šupíková, velmi Vám děkuji za zaslání nádherné vánoční aranže. Dorazila v pořádku a již nám dělá radost na svátečně vyzdobeném stole. Děkuji také za milou pozornost, která mě také velmi potěšila. Dostávat takové balíčky je opravdu radost :-D Děláte to fakt skvěle :-)

Paní Janě také velice děkujeme, Eldeko

 

20.11.2023; Zdenka M. (recenze z emailu)

Dobrý den, moc Vám děkuji za krásnou vánoční výzdobu ZDENKA.

Paní Zdence také velice děkujeme, Eldeko

 

11.11.2023; Marcela L. (recenze z Firmy.cz)

“Velice děkuji Mirce za překrásnou dekoraci, vytvořenou přesně podle mých představ, dárek udělal obrovskou radost, je vidět, že každá dekorace je tvořena s láskou”
 
Marcelce děkuji za krásná slova chvály, také děkuji za příležitost a výzvu, těším se opět na příště. Za Eldeko, Mirka
 

 

27.10.2023; Marie H. (recenze z Facebooku)

"Včera přišly 2 balíčky květináče srdíčka s andělíčky. Jsou nádherné. Moc děkuji i za milý dárek, který potěší Určitě u Vás zase něco krásného objednám"

 Paní Marušce také velice děkujeme, Eldeko

 

24.10.2023; Bedřiška L. (recenze z Firmy.cz)

"Velká spokojenost... balíček došel v pořádku, úžasná práce, komunikace výborná. A velké překvapení v balíčku poděkováni za objednávku, moc potěšilo. Děkuji a přeji plno spokojených zákazníků"

 Paní Bedřišce také velice děkujeme, Eldeko

 

20.10.2023; Magdaléna Č. (recenze z emailu a Firmy.cz) 

"Děkuji za krásný svícen a pytlíček levandule"

Paní Magdě opětně velice děkujeme, Eldeko

 

16.10.2023; Jaroslava V. (recenze z Facebooku od věrné zákaznice) 

"Máte krásné dekorace , jste velice šikovná a milá , příjemná"
 
Paní Jarce také velice děkujeme, Eldeko
 
 

5.9.2023; Zdena R. (recenze z Facebooku)

"Děkuji moooc balíček už je doma a je to moc moc krásny, a díky za dáreček"

Paní Zdeně také velice děkujeme, Eldeko

 

4.9.2023; Eva P. (recenze z emailu) 

"Dobrý den, minulý týden jsem od Vás obdržela dekoraci srdce. Je nádherná. Děkuji moc a přeji krásný den.
Eva P."
 
Paní Evě také velice děkujeme, Eldeko
 
 

3.9.2023; Nicole K. (recenze z Facebooku)

Poděkování: potěšující recenze od nevěsty Nicole: 

“….velký dík Eldeko - Elegantní dekorace a Miroslava Ruskin za krásnou výzdobu bylo to super “
 
Nevěstě velice děkujeme, nám bylo ctí, že jsme mohli přispět svatební výzdobou, Eldeko.
 

27.srpna 2023; Dana S. (recenze z emailu) 

"Vážená paní Šupíková,
jste velice laskavá a já Vám ze srdce děkuji. Nejenže se budu vracet, ale také budu Vaši firmu doporučovat.
S pozdravem
Dana S."
 
Paní Daně také velice děkujeme, Eldeko
 

20. července 2023; Marcela P. (Firmy.cz)

"Zasilka prisla v poradku, perfektne zabalena. Potesil tez maly darecek. Byla jsem spokojena. MP"
 
Paní Marcele také velice děkujeme, Eldeko
 
 

19. července 2023; Jana A. (Firmy.cz)

"Jsem velmi spokojena, jak s objednaným zbožím ,tak s přístupem ze strany prodejce. Dárek mile potěšil a určitě se budu vracet a znovu něco objednám"

Paní Janě také velice děkujeme, Eldeko

 

3. července 2023; Marie F. (Firmy.cz)

"Velmi krásná dekorace, kvalitně zabalené, malý dáreček pro potěšení a dobrá komunikace. Za mě spokojenost a mohu doporučit"

Paní Marii také velice děkujeme, Eldeko
 

 

23. června 2023; Jarmila F. (Firmy.cz)

"Úžasné, jsem moc spokojená, vazby z umělých květin na hroby mých nejbližších jsou jako živé. Předčilo to mé očekávání, budu objednávat i nadále, vřele doporučuji, a děkuji za milý dárek i osobní poděkování majitelky."

Paní Jarmile také velice děkujeme, Eldeko
 
 

24. května 2023; Irena T.

"Dobrý den,
jsem spokojená, květinové aranžmá je moc hezké. Určitě si ve Vašem eshopu zase něco objednám.
Děkuji za slevu na další nákup.
S pozdravem IT"

Paní Ireně také velice děkujeme, Eldeko

 

21. května 2023; Eva J.

"Milý obchůdek, kupovaný produkt nabízel výrazně levněji než konkurence (která nejspíš sází na známé jméno). Přesto vše dorazilo v pořádku a bleskovou rychlostí. Milý dáreček k nákupu v podobě miničokoládek moc potěšil, a ručně psaný vzkaz o to víc. Takový přístup se už dnes jen tak nevidí. E-shop ráda doporučím dále!"
 
Paní Evě také velice děkujeme, Eldeko
 
 

16. května 2023; Lenka B. 

"Dnes dekorace dorazila vše v pohodě".
 
 Paní Lence také velice děkujeme, Eldeko

 

28. dubna 2023; Naďa K. 

"Dobrý den, 

už mám balíček doma, mockrát vám děkuji, dekorace je opravdu krásná, děkuji také za dáreček a určitě jak bude sezona dušičky, velikonoce určitě se ozvu a zase si u vás něco objednám, ještě jednou opravdu moc děkuju."

Paní Nadě také velice děkujeme, Eldeko

 

19. dubna 2023; Dana K. 

“Dobrý den paní Miroslavo,
dnes jsem vyzvedla balíček a překvapil mě dáreček od Vás. Moc děkuji. Ty objednané kytičky jsou krásné, trošku jimi doplním dříve objednanou kytici a ta už nebude jen krásná....bude prostě dokonalá! Dlouho jsem nemohla sehnat umělé květiny v této barvě a kombinaci, u Vás jsem uspěla. Děkuji. D.”
 
Paní Daně také velice děkujeme, Eldeko

 

15. dubna 2023; Hanka M. 

"Tak vaše nádherná váza je již na svém místě, dcera měla velikou radost a já také, moc děkuji krásný večer vám přeji."

Paní Hance také velice děkujeme, Eldeko

 

13. dubna 2023; Zdena T. 

"Dobrý den...dnes jsem od vás obdržela balíček...moc a moc děkuji...udělali jste mi nesmírnou radost....že i v dnešní době existují lidé kteří jsou naprosto perfektní...moc si toho vážím, a věřím že si zas něco od vás objednám.
přeji krásný den a ještě jednou moc dík. ZT"
 
Paní Zdeně opět velice děkujeme, Eldeko

 

6. dubna 2023; Andrea F. 

"S nákupem jsem velmi spokojená. Rychlé dodání, bezvadná komunikace a navíc dáreček k objednávce také potěšil. Určitě objednám znovu."

Paní Andree také velice děkujeme, Eldeko

 

5. dubna 2023; Zdena T. 

"Dobrý den...jsem velice spokojena...dodání rychlé a i dáreček který mě potěšil. Váza je opravdu úžasná...děkuji a určitě si zase něco   objednám...díky moc..hezký den"

Paní Zdeně také velice děkujeme, Eldeko

 

    

Profesionální přístup, kvalitní výrobky a skvělá organizace. Velmi dobrá zkušenost.

jan malecek

 

    

Krásné stylové dekorace, jsem moc spokojená. Skvělý obchod, vše doručeno bez problémů. Doporučuji

Soninka

 

    

Alles bestens, kaufe ich auf jeden Fall wieder. (Vše v pořádku, určitě znovu nakoupím.)

Liana Diedrich

 

Všechna hodnocení

Zpět do obchodu